SUPER-MOM, eller typ | Victoria Pihlgren

Victoria Pihlgren

Annons

SUPER-MOM, eller typ

Hej hallå,

Okej så vår lilla skönhet här hemma är inne i någon fas. Fas neråt i blöjan, hennes tredje tand har ploppat upp och det har resulterat i ett eller hundra fler blöjbyten av den mindre trevliga typen. Hon har skickats ur vårt sovrum och börjat sova i sitt egna (så sött så jag dör) och det har funkat så bra. Inatt var det en natt som man kan skratta åt.

Vi har babyvakten på och den är väldigt känslig för ljud och jag hade en tuff natt att komma till ro. Men precis i den sekund min hjärna ger upp alla märkliga tankar så brakar det till i vakten. Och vi alla i denna familj vet vad det innebär så det var bara till att smyga upp och gå och kika blöjan. Till min förvåning sov donnan fortfarande (hon brukar vakna så fort blöjan är lortig..) så i den sekunden har man följande alternativ.

  1. Att bära upp henne till badrummet, hon vaknar tror det är lekdags och natten blir en kamp om att somna om.
  2. Att ta med skötbädden till hennes rum och köra mission-impossible på golvet i halvmörkt rum med risk för en vaken tjej.
  3. ELLER KÖRA EN HARDCORE som jag gjorde.

Smög in på badrummet, hämtade alla saker man behöver ha för att blöjbyte av nr2. Drog av pyjamasen i den fart så en snigel skulle verka som Usain Bolt, för tro mig en dragkedja kan väcka den tyngsta sömnen.. Smet under ett underlägg och plockade av blöjan, rengjorde och på med kräm och en ny.  UTAN ATT HON VAKNADE i hennes säng. Ska tilläggas att jag hoppade ner på golvet x antal gånger och gömde mig för att hon inte skulle märka att jag var där (lek-dags som sagt).. Och då kände jag bara när jag la mig i sängen igen. Victoria du är en fucking King, ingenting är omöjligt och du fixar allt.

Ända tills det brakade lös igen i babyvakten en halvtimme efter och då fick operation-ny blöja ske på golvet i hennes rum och natten blev en kamp mot lek eller sömn. Men jag lever ändå på första bytet och mja, borde få en medalj. Hur som haver så blev det natt igen 03.40 och en å en annan kaffe idag.

Lärdom av detta då, gå och lägg dig i tid. Serier är inte viktigare än sömn och ja sov bara i tid.

Midsommar står vid dörren, och eftersom det blev en vattkopp epidemi så fick planerna ändras och vi kommer åka till min familj i Arvika. Mysigt!

Ha det bäst så hörs vi,

Victoria

BILD PÅ BAJS-MONSTRET, tur hon är söt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats