En helt jävla vanlig dag. | Victoria Pihlgren

Victoria Pihlgren

Annons

En helt jävla vanlig dag.

Imorse fick jag ge mig själv en örfil. Så jävla trött var jag, och jag kunde inte förmå mig att varken öppna ögonen eller vakna till liv. Inte ens av en liten trollunge som nöp och petade mig i munnen.

Så vi försökte rädda upp dagen genom att ta en sväng på stan. Jag var tvungen att inhandla en matematik bok då jag läser en kurs på distans (sjukt dyrt förövrigt) och varför jag gör det behöver ett helt eget inlägg…. Det blev några ting från apoteket till Greta-bus också. Fick med oss en nyhet från ACO, bild nedan. Den ska tydligen vara suverän mot röda stjärtar och man slipper smörja och greja. Efter ärendena så satta vi oss på ett café. Jag tog en kaffe och Greta fick ersättning årgång-18 från en mjölkpulver druva från semper gården. Mycket bra!!

Så harmonisk ändå, det där med att sitta själv och bara titta på alla människor. Plus att tiden gick, så snart är Richard hemma och jag längtar!

så här skönt och avslappnat kan man se på sina barnprogram. Älskade unge!!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. vicctoria

      Åh vi gillar den!
      Faktiskt, vi har kört inotyol när den är som rödast men sprayen funkar kanon. Så smidig 😍👍🏼

Annons
stats