15 saker ni inte visste om MOI. | Victoria Pihlgren

Victoria Pihlgren

Annons

15 saker ni inte visste om MOI.

En klassisk säkert uttjatad “saker ni inte visste om mig” men kan väl vara kul tänkte jag 🙂

 

 1. Jag hatar känslan av lortiga händer och tvättar mina händer efter de har varit i kontakt med något, och jag kan gärna inte äta något med dem om de inte är tvättade. Nu när man har bebis är wet-vipes min bästa vän när inte vatten/tvål finns tillgängligt.
 2. Jag har alltid haft en ohälsosam syn till mat och kan lätt klara mig en dag utan, eller äta godis istället. Ofta kan jag bli illamående efter jag käkat något som jag sedan tänker efter hur det tillagats eller kommer ifrån. Förr hade jag ätstörningar i form av ångest och svält men det är något jag lärt mig hantera idag. Vissa dagar är värre än andra.
 3. Jag har ADHD, vilket jag lärt mig leva med. Det har varit en börda i större delen av mitt liv när jag inte förstod men nu vet jag mina gränser och jag ser det mer som en gåva än något dåligt. Frågar ni min sambo kan han svara lite annorlunda…..
 4. Blött hår är det värsta jag vet, och duschar det helst inte. kroppen absolut men det är något med blött hår som jag vill spy av. Har aldrig ägt en hårblås så det kan vara att det tar tid att torka som jag mest får spunk på.
 5. Har aldrig sett mig i spegeln och tänkt “WOW GIRL du ser fantastisk ut” utan har en riktig skev syn på mig själv. Hittar alltid något fel och jag önskar det inte vore så.
 6. Jag är uppvuxen med hästar och har tävlat med islandshäst, hade två egna och jag kan köra travhäst. Dock tappade jag intresset när jag insåg att bollhantering var betydligt roligare och kom med extremt mycket mindre jobb.
 7. Obekväma kläder är något jag inte klarar av så det blir alltid en t-shirt i 2 storlekar större och mjukisarna åker på innan jag ens hinner ta av mig skorna här hemma.
 8. Jag har sårat många människor i min närhet när jag var yngre för jag levde ett egoistiskt liv och tänkte att morgondagen aldrig skulle komma med konsekvenser. Något jag idag förstår att jag var på en dålig plats i livet och inte mådde bra. Tacksam över att de flesta står kvar idag med en bättre Victoria.
 9. Jag är alltid sen, även när jag är i tid. Spelar ingen roll i hur god tid jag är ute utan det blir alltid en halvtimme minst som jag får skämmas för mitt sällskap som väntar. Och med barn, ja ni kan ju tänka er hur det ser ut nu.
 10. På 2min 10sek är jag färdig med smink, hår etc. Har bett Richard klockat mig och det är den tid jag behöver för en vardagslook. Ni hittar ingen mer tacksam sambo.
 11. Har en sjuk respekt för havet och dess invånare. Och tänker alltid en extra gång vart jag badar. Vithajen samt späckhuggaren är något av mina största fobier samt intressen. Det ena födde det andra, men jag har dykcertifikat men skulle aldrig i livet ge mig ner igen.
 12. Jag har inga syskon, men önskar så att jag hade. Är avundsjuk på de som har och kommer alltid vara det.
 13. Jag körde bil till olika platser när jag var 14 utan vuxen sällskap.
 14. Har utövat de flesta sporter i form av handboll, fotboll, innebandy, basket och friidrott. Jag har även spelat klarinett i 6år, drillat, och varit en scout. Som sagt ADHD. Lotten föll på klarinett, nej skoja handboll och det är den finaste bästa sporten man kan tänka sig.
 15. Jag är en nattmänniska och ska helst göra allt på nattetid. Möblera, måla om, klippa mitt hår med kökssax, eller titta på 2 säsonger av vampire diaries. Detta tillsammans med att jag är den morgontröttaste människa som finns, plus att man lever i bebis-tider. Mitt sömnkonto är på 0 och det finns ingen annan att skylla på förutom mig själv.

 

Det var de, GILLA om ni gillar sånna här inlägg och i keep them flowing.

KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats